Alla barn vill inte kladda ner sig

Dagen efter vi hade fotografererat så hade min äldsta son bakat en tårta. Tack för det då jag är urusel på sånt, sen satte vi igång. Leo var ganska osäker och tveksam. Fick han peta på tårtan? Skulle någon snart säga ”Aj aj”. Men då jag visade att han fick peta så var det med försiktighet. Här blev jag påmind om att alla barn gillar inte att kladda ner sig och Leo visade sig var just ett sånt barn. Lite kladd blev det och lite kul tyckte han nog att det var men jag hade nog roligast. Vi fotade en stund sen blev det bad  och jag kunde sen kika igenom alla bilder på datorn . Här bjuder jag på några.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read through articles from other writers and use a little something from other sites.

Lämna ett svar