Porträtt fotograf Sala

familjefotograf-sala

Varmt välkommen 

Yah vad kul att du tittar in och kanske har du en fundering på att boka den där fotograferingen av dig, ditt barn eller familj? Den som du tänker på men som aldrig blir av 🙂 Då har du kommit rätt.

Fotograferingen kommer att vara en trevlig stund där du/ni  kan glömma alla måsten för ett tag och bara njuta av stunden. Var, hur och när kommer vi överens och jag lovar, känner du dig nervös så oroa dig inte . Jag babblar och leder dig/er igenom fotograferingen. 

Jag själv önskar att jag hade tagit foton av mina barn och även på dom tillsammans med mig. Idag har jag endast studiofoton då det var ett år. Som jag ångrar mig idag då de är vuxna. 

Din fotograf i Sala

Att plocka fram bilder och kika på eller att ha en bild på väggen där hemma, vare sig det är på dina barn, dig själv eller av familjen. Kanske på dig och din partner eller på dig när du är gravid är värdefullt. Bilder får oss att minnas den stunden där och då. Dagarna snurrar på så fort och rätt var det är så har tiden gått och man tog aldrig de där fotona man så gärna ville titta på nu.  

Jag själv önskar att jag hade tagit foton av mina barn och även på dom tillsammans med mig. Idag har jag endast studiofoton då det var ett år. Som jag ångrar mig idag då de nu är vuxna. 

 

"Tack vare Leila så har hon lyckats fånga ögonblicksbilder tillsammans med mig och min dotter. Fantastisk fotograf med ett professionellt öga som får alla att se bra ut framför kameran. Med den ödmjukheten hon besitter så får hon en att bli lugn och ha kul under fotograferingen. Skulle rekommendera henne alla dagar i veckan."
familjefotograf-sala
RONJA OLOFSSON
Mamma och barn fotografering
Din fotograf i Sala

Naturligt ljus 

Det här med ljuset är så viktigt och oftast tänker man inte på ljuset ute. Det är nåt som bara är. Men för mig som fotograf betyder det så mycket för själva slutresultatet. Ett naturligt ljus ger ett mjukare ljus än om jag skulle använda blixt. Jag fotograferar idag endast utomhus. Många tror att solsken är det bästa men får jag välja så vill jag gärna ha molnigt hellre än en stark sol. De bästa bilderna får man vid nån timme innan solnedgång eller efter soluppgång. Då solen inte är så stark och ger skarpa skuggor. 

Hur är då jag som fotograf?

Jag är en glad och lugn människa som de flesta blir avslappnade med och det är min stora styrka som fotograf. Och för mig är det jätteviktigt att leda dig igenom fotograferingen och jag låter det alltid ta den tid som behövs. 
Sen är det också en styrka jag har att jag älskar människor, i vilken form man än stöpt i och  och man får alltid vara sig själv. Vill du ha hatt och kravatt så ha det, vill du vara klädd för bal så funkar det med. För mig är det viktigt att de som fotograferas av mig ska känna igen sig och tycka om sig själv på bilden. 
När jag fotograferar så får man se mig  ligga och fotografera . Kanske står jag på knä eller hoppar in i en buske för att få lite förgrund. 

Inriktning

Jag började med att fotografera natur och macro men så hände det att jag fotograferade porträtt en dag. Och jag var fast. Jag har valt inriktning inom porträtt för det är lycka för mig att få människor att lita på mig och få de att känna att det var ju inte så farligt att stå framför kameran. Mötet med människor ger mig energi och det är total lycka för mig att få skapa minnen till dig som du kan ta fram år efter åt. 

Jag fotograferar allt inom porträtt. Porträtt på dig, familjen, barnen eller på par som vill ha sin kärlek för varandra på bild. Jag har även tagit lite gravid foton och det hoppas jag kunna göra mera. 

Så min inriktning är alltså porträtt på människor. 

Avslappnat

Många känner sig lite nervösa innan fotograferingen och det är helt ok och supervanligt.  De flesta är självkritiska och tycker att man inte blir bra på bild.  Jag hjälper dig att känna dig bekväm och är det så att jag ska fotografera barn också och du oroar dig för att de inte ska ha ro att sitta still så är det inga problem. Vi tar det i lugn takt och jag brukar komma bra överens med barn så det kommer inte vara några problem. Har de energi så låter vi dom rasa av sig och jag passar på att fotografera dom , både i farten och stillasittande.

Måste säga att jag var så enormt nervös inför vår träff. Tänk om det inte funkade alls och tänk om jag kände mig stel och nervös. Att jag inte skulle våga ”posera” framför kameran. Men så snart jag mötte Leila kände jag att det skulle bli en bra stund tillsammans med henne. Leila är lugn, trevlig och får en att slappna av då hon hela tiden vägleder mig. Samtidigt pratar på ett sätt som gör att man glömmer tid och rum för en stund. Jag kände mig så trygg med henne under hela fotograferingen. När sedan bilderna kom med Mail i ett personligt webbgalleri blev jag supernöjd ! Så glad att jag vågade genomföra en fotografering med Leila!
Carina
Porträtt fotografering
leilasfoto_fotograf_sala_barn_okt21__leo_17
leilasfoto_familjefotografering_gravidfotografering_sala_aug2021_webb_82
studentfotograf
leilasfoto_familjefotografering_sala_aug2021_webb_07
Leila har verkligen fångat de finaste ögonblicken från våran parfotografering. Hon var väldigt lättsam och trevlig vilket gjorde fotograferingen avslappnad och rolig. Nästa gång vi vill fotograferas kommer vi helt klart att gå direkt till Leila!
Din fotograf i Sala
Maja Liljeberg
Par fotografering
familjefotograf-sala
leilasfoto_familjefotografering_gravidfotografering_sala_aug2021_webb_14

Bokningsförfrågan

Skicka in er förfrågan så tidigt som möjligt för större chans att få en tid. Jag tar emot max 2 fotograferingar per månad då jag lägger ner mycket tid både före och efter en fotografering. 

Vänligen fyll i formuläret längst ner på sidan så kommer jag kontakta dig inom 2 dgr om tillgängliga tider.

Idag fotograferar jag endast utomhus.

leilaalmqvist_maj2020_brollop_037

Bokning 

Yah! Vad roligt. Nu har vi bokat tiden för fotograferingen och vid bokning betalar du 25 % i bokningsavgift som garanterar din bokning och  sen dras av på slutfakturan som sker i samband med leverans av dina bilder.

 I samband med er bokning kommer jag skicka avtalet till dig på mail som du kan läsa igenom i lugn och ro. När vi möts så har jag med mig ett varsit som vi skriver på.

Inom 14 dgr har du rätt att ångra din bokning och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande. 

Du har alltid kostnadsfri ombokning vid sjukdom. 

Fotografering av par och kärlekspar

Fotograferingen

Vi fotograferar utomhus vid något ställe du valt. Jag kan även komma med förslag.

Tiden som går åt beror på vilken slags fotografering jag ska göra men nånstans mellan 1-2 timmar. 

Jag kommer se till att det blir en bekväm stund och jag är ganska babblig och då brukar det kännas lättare att slappna av.

Skulle vädrets makter vara emot oss eller något annat som gör att vi inte fotografera den dagen så bokar vi om. 

Fotograf i Sala; Familjefotograf i Sala; Fotograf i Västmanland; Familjefotograf;

Efter och leverans

Efter fotograferingen sorterar jag bort de foton där du blinkar mm.  Det tar ca 1-2 v  innan det är klart då jag lägger mycket tid och kärlek  på redigering och vill att de ska bli så bra som möjligt. Jag kommer att välja de  bästa och ladda upp i ett privat galleri genom en länk ni får av mig.

 Ni kommer få all info i mail från mig. I samband med leverans av bilder så skickar jag slutfakturan där bokningsavgiften så klart är avdragen. Önskar ni svartvita foton så hojta till så fixar jag det. 

leilaalmqvist_okt_2020_barnportratt3

Golden Hour 

Du kanske har hör om det här med Golden Hour (Gyllene timmen) . Golden hour är det ljus som finns ca 1 timme innan solnedgång och ca 1 timme efter soluppgång. Ljuset då är amazing och ger bilder det där lilla extra och gör så hela bilden får en wow känsla. Golden hour inträffar olika tidpunkter beroende på var man befinner sig i landet och vilken årstid det är.  Det är mycket värt att fotografera under Golden hour men jag förstår att det kan vara svårt att få till om det är små barn med i bilden mm. 

"Tusen tack! Vi är supernöjda och tyckte hela upplevelsen var/är super! 10/10🌸"
familjefotograf-sala
Cornelia Westerlund
Familje fotografering
Din fotograf i Sala

Onödiga  fakta om mig

Trivs i fritidskläder 81%
Morgontrött 70%
Naturälskare 100%
Kaviar hatare 100%
Vill växa på längden 79%
Åldersnoja 29%

Lite om mig 

Jag är en glad och avslappnad person enligt andra(ej familjen😜) Lugn har jag hört ofta att jag är men där vet jag inte om mina barn håller med. Ofta mer introvert än extrovert vilket många inte tror men de som känner mig bra håller nog med. Allt beror på var jag befinner mig just där och då. 

Jag månar väldigt mycket om andra och ofta tänker jag lite för lite på mig själv och tror att där kan många känna igen sig. 

Jag har alltid älskat att fotografera men började ca 2018 att utveckla mig mer, intressera och lära mig mer om allt inom fotograferingen, från att planera till att slutredigera foton för leverans.

Till vardags arbetar jag som undersköterska och det trivs jag jättebra med. Älskar att omvårda människor. Jag är både mamma, mormor, bonusmamma, bonusfarmor, fru, vän, syster och min fritid handlar om fotografering och min familj.

Din investering

🤍 CA 1 TIMMES FOTOGRAFEIRNG

🤍 PERSOLIGT WEBBGALLERI FÖR URVAL 

🤍 6 HÖGUPPLÖSTA FOTON   FÖR UTSKRIFT 

 🤍6 FOTON I LÅGUPPLÖST FORMAT FÖR WEBBEN (SOCIALA  MEDIER MM)

PRIS 3500 KR 

Tillval

    Önskar ni köpa till fler bilder:

🤍 Enstaka bilder 200 kr/styck

🤍 Bildpaket 5 extra bilder 900 kr (180 kr styck)

🤍 Bildpaket 10 extra bilder 1600 kr (160 kr styck)

🤍 Alla bilder ca 30 st 4000 kr 

 

USB minne

Ett usb minne i  liten vacker ask med dina bilder. Både högupplösta för utskrift och webbupplösta för Internet och Sociala medier.  
500 kr 

Förstoring
Print på Fine art papper

Max 365
(Tjockt  och exklusivt papper) Med en museum kvalité på en slät yta och lätt gräng. Djup svärta, enastående bildskärpa och stor färgrymd. Lämplig för utskrifter med bevarande av detaljer, färgfotografi och s/v porträtt. 100% bomull och utan optiskt vitmedel)

30 * 40 cm 1000 kr 

Baryta 310
Ett utmärkt val med förstklassiska egenskaper. Blank yta och bestruket med äkta baryta. Halvmattpapper med fin struktur. 100% alfa-cellulosa och helt syrafritt.
30 * 40 cm 1000 kr 

 

familjefotograf-sala

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER JAN/FEB
3 Tider kvar 75%
TILLGÄNGLIGA TIDER MARS/APRIL
4 tider kvar 99%