Parfotografering

Porträtt före vigseln

För ett år sen fick jag en förfrågan från Matilda som då bodde i Göteborg om jag ville fotografera dom. De ville endast ha porträtt bilder före bröllopet och så kan det ju faktiskt vara. Att man nöjer sig med det enkla och det är helt ok. Bröllopsdagen är ens egen och då ska man ha det precis som man vill .

Så kom då dagen, Carl och Matildas stora dag. Dagen då de skulle bli äkta makar🤍.

Vi hade planerat fotograferingen till Anundshög i Västerås. Carl och Matilda visa sig vara ett så mysigt par och fotograferingen tog ca 1 timme. Sen for de vidare till sitt bröllop och jag åkte hem med guld på minneskorten.

En dag att minnas för mig som fotograf.

Bröllopsporträtt

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Lisa

  Wow vilka fina bilder. Vad duktig du är på att fota 🙂

  1. leilasfoto

   Hej. Tack för din fina kommentar. Jag har haft problem med bloggen så mitt svar kommer sent.

 2. Carina

  Så fint!
  Det där gjorde du super <3

  1. Leila

   Tack Carina ❤️ Ska besöka din blogg nu 🌷

Lämna ett svar