Byggt mig en studio

Jag har ju en dröm. Och det är att kunna ta studiofoton även om jag älskar det naturliga ljuset så vet vi ju alla hur det är med det här vädret i Sverige.

Jag köpte mig ett stativ, vit bakgrund och lite rekvisita. Blixt, kamera och objektiv har jag ju redan. Sen var jag redo att fotografera en nybliven 1 åring och modellen var mitt lilla barnbarn.

Detta var kul så nu funderar jag på om jag ska inhandla lite mer rolig rekvisita och erbjuda foton för just 1 års fotografering även om det är hos mig och på övervåningen men vem vet. Det kanske blir uppskattat.

Här är några bilder från den dagen. Jag hade riggat blixt så den inte skulle skapa skuggor.

Och kan tillägga . Jag hade så kul och det tror jag Leo med hade även om han var förvånad över vad han skulle göra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read through articles from other writers and use a little something from other sites.

Lämna ett svar