Det är med Slutartider…

Bländare är pupillens storlek, Slutaren är ögonlocket och ISO är hur mycket ljus ”ögat” släpper in.  Detta rabblar jag och upprepar för kommer inte ihåg var jag läste den förklaringen men det gjorde det så mycket enklare. I allafall så övar jag lite på Slutartider nu.

Skulle bara ”kissa” Alva men tog med kameran. Gick som vanligt förbi lilla vattenfallet. Kunde inte låta bli, gick bara inte, någon drog mig dit. Så tog ett stadigt tag om Alva och började forcera ståltråden någon satt upp, kröp under granar och annat skit för att komma dit jag ville. Alva börjar bli van 🙂 Snäll som hon är så följer hon med och väntar på att matte ska bli klar. Trots att jag varken hade stativ med mig eller fjärrutlösare så var jag tvungen att prova fota och prova olika slutartider. Så här ser ofta mina och Alvas promenader ut 🙂 Så här kommer ett inte alls så lyckat foto från lilla vattenfallet 🙂 men nu har jag fått låna sonens bättre stativ och snart ska jag ta ett perfekt foto där och lovar att visa er då 🙂 En vacker dag ska jag få ett foto på ett lent och vackert litet vattenfall, så som jag vill ha det, är inte riktigt där än. Men snart så 🙂

Lämna ett svar

Leila Almqvist

Här på min sida "Min fotoresa" lägger jag upp bilder och skriver lite text till.
Kategorier