Det här med porträtt

Igår fick jag äran att träna porträtt foto på Malin E. Inte så lätt att få folk att ställa upp så jag är både tacksam och glad 😄 Blir ju alltid nervös och såklart glömde jag min porträtt glugg (objektiv) hemma på köksbordet. Typiskt mig 🤨 Ju mer jag tränar på porträtt ju mer saker inser jag att jag behöver för att få till det så där djäkla bra😃Blixt, gärna några olika, massa softboxar och gärna reflexskärmar 🙂 Finns ju mycket billigare hobbys och så tar jag en av de dyrare 🙂 . Tur jag har en man som tycker det är bra att jag ägnar mig åt detta. 😃 I alla fall. Här kommer lite foton på Malin som jag blev nöjd med och jag hoppas jag får chansen att fota henne igen nu när jag sett lite av mina missar och packar med det jag behöver 😜

Leila Almqvist

Här på min sida "Min fotoresa" lägger jag upp bilder och skriver lite text till.
Kategorier