Välkommen till Leila´s foto

DIN FOTOGRAF I SALA FÖR NATURLIGA OCH AVSLAPPNADE FOTON

Så roligt att du kikar in hos mig och du kanske tänkt tanken på att anlita en fotograf och kanske har du tänkt ”jag tar det sen”. 

Det är så mycket vi ska hinna med och livet snurrar på som i ett ekorrhjul. 

 

Vi lever in en digital värld och det är lättare än någonsin att ta bra bilder med sin mobil, kanske har du 38 miljoner bilder i din telefon :). Men finns du med på någon bild? 

Mitt mål är att fotograferingen hos mig ska vara en avslappnad stund. En paus från vardagen.

 En fotografering är en investering för livet som kommer att uppskattas av flera generationer efter. 

Vem är då jag?

Jo, jag är en dam född på 60 talet.

Jag bor i Sala där jag även arbetar på Sala sjukhus som undersköterska vilket jag älskar. Jag är gift, har 3 barn, 2 bonusbarn, 1 barnbarn och 2 bonusbarnbarn.

Mitt största intresse förutom min familj är ju såklart fotografering. Och allt inom just planeringen före, mötet med människor och efterarbetet är ju nåt jag bara gillar så mycket att jag tom drömmer om det 🙂

Många beskriver mig som en hoppetossa och har lätt till skratt men även gråt. Jag trivs bäst när jag är omkring de jag älskar, på en stubbe i skogen eller när jag umgås med mina Herrar Nikon under en fotografering.

 

När jag tänker efter varför jag älskar det här med fotografering så är det nog att bilder är så viktiga och minst lika viktiga är våra minnen. De bär vi med oss hela livet och kan dela med oss av till nästa generation.

En fotografering är en investering för livet

Inte stelt för fem öre!

Du kanske tänker att en fotografering är något läskigt och är rädd för att du inte ska veta vad du ska göra?

Lugn, jag lovar att det kommer bli allt annat än stelt och uppstyltat. Jag kommer prata med dig så det enda du/ni behöver tänka på är att bara vara. 

Är det barn med i bilden så lär jag känna dom och jag har lätt för att få kontakt med barn. Detsamma gäller fyrbenta vänner. 

Vilken fotografering är du nyfiken på?
Läs mera här och Boka: