familjefotografering i sala

Barn & familjefotografering i Sala


Vi lever i en digital värld och det är lättare än någonsin att ta bra bilder med sin mobil, eller hur? Kanske har du 38 miljoner bilder i din mobil men är du med på någon bild? Är hela familjen med på någon bild? Hur ofta visar du bilderna dina barn för dina barn? Vad händer då minneskortet är fullt?
Kanske är du som mig som tänker "Jag tar det sen" .

Tiden rusar så fort och vi vill så mycket.

Jag hjälper dig att faktiskt skapa hållbara minnen som finns kvar i generationer. För vet du? Våra barn växer så fort och vi blir äldre, det vi sen har kvar då barnen blir vuxna är faktiskt våra och deras minnen och de minnena är ovärderliga. Upp med minnena på väggen eller kanske i ett fint album.

Denna fotografering är inte bara för ER, utan även för dina barn/ era barn, det är deras arv.
Det är nåt du aldrig kommer att ångra.

Portfolio

Fina Ord

Matilda Lindén
Matilda Lindén
Läs mer
Leila var väldigt lättsam, trevlig och fick en att slappna av under fotograferingen, speciellt för en som är väldigt stel och obekväm framför kameran - vilket jag är tacksam för! Bilderna blev superfina och vi är otroligt nöjda över resultatet!
Ulrica Cajander
Ulrica Cajander
Läs mer
Leila kom till mitt egna hem och det kunde inte bli bättre. Uppskattade att hon kom hem till mig. Bilderna blir ännu mer personlig då också. Leila var mycket engagerad och lyssnade på vilka förslag jag hade. Hela fotograferingen kände jag mig bekväm tack vare henne. Helt fantastisk fotograf!
Cina K
Cina K
Läs mer
Måste säga att jag var så enormt nervös inför vår träff. Tänk om det inte funkade alls och tänk om jag kände mig stel och nervös. Att jag inte skulle våga ”posera” framför kameran. Men så snart jag mötte Leila kände jag att det skulle bli en bra stund tillsammans med henne. Leila är lugn, trevlig och får en att slappna av då hon hela tiden vägleder mig. Samtidigt pratar på ett sätt som gör att man glömmer tid och rum för en stund. Jag kände mig så trygg med henne under hela fotograferingen. När sedan bilderna kom med Mail i ett personligt webbgalleri blev jag supernöjd ! Så glad att jag vågade genomföra en fotografering med Leila!
Ronja Olofsson
Ronja Olofsson
Läs mer
Leila är fantastiskt fotograf. Hon är den där roliga tanten för barnen och den som får oss andra trygga när vi står framför kameran. Ett öga för detaljer har hon också, hon kan få vem som helst att se ut som en riktig modell. Jag rekommenderar henne alla dagar i veckan.
Maja Liljeberg
Maja Liljeberg
Läs mer
Mycket trevlig fotografering. Jag är jättenöjd med de vackra och romantiska bilderna på mig och min fästman. Leila var väldigt trevlig och hjälpsam
Föregående
Nästa
Fotografering i sala stadspark

Hur går det till?

Förfrågan

Scrolla igenom sidan och gillar du bildstilen så kontaktar du mig via formuläret längst ner på sidan. 

 

Skicka en förfrågan så tidigt som möjligt, ca 2 månader innan önskad tid. Jag tar begränsat med tider varje månad så tiderna tar slut fort.

 Men såklart försöker jag få in en tid även om du skulle vilja tidigare.  Jag har som mål att alltid svara inom 48h (oftast tar det bara någon timma) . 

Kom ihåg att en första kontakt är bara en första kontakt för att se om vi matchar varandra.  Så tveka in till kontakt. 

 

Bokning

När vi har hittat en tid som passar kommer vi boka in denna preliminärt. Vid bokningen betalar du en bokningsfaktura för att garantera ditt datum. När den är betald så kommer jag skicka lite information via en Välkomstguide med bl.a tips inför fotograferingen . Direkt efter börjar jag planera din fotografering. 

När det är ett par veckor kvar innan fotograferingen för att stämma av och hör även av mig dagen före för att se att alla mår bra och att vädergudarna är med oss. 

Inom 14 dgr har du rätt att ångra din bokning och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande.Du har alltid kostnadsfri ombokning vid sjukdom.

 

Inför 

Vi fotograferar utomhus vid något ställe du valt. Jag kan även komma med förslag.

Tiden som går åt beror på vilken slags fotografering jag ska göra men nånstans mellan 1-2 timmar.


Jag kommer se till att det blir en bekväm stund och jag är ganska babblig och då brukar det kännas lättare att slappna av.


Skulle vädrets makter vara helt  emot oss eller något annat som gör att vi inte fotografera den dagen så bokar vi om.

Fotografering av mor och dotter i sala

Fotograferingen 

Vi träffas på den plats vi kommit överens om. Dagen före eller senast fm på fotografringsdagen hör jag av mig via sms för att höra att alla mår bra och att vädergudarna är med oss. 

Jag kommer leda er igenom fotograferingen och såklart är jag lyhörd för era önskemål. Jag har med mig att sitta på om ni önskar även sittande bilder. Paraply och nåt att dricka/tugga på har jag också med mig. Är det barn med bilden kan det behövas fyllas på energi.  

Fotograferingen tar ca 60 min men ibland blir det klart tidigare och ibland behövs lite pauser mm. Det får ta den tid det tar. 

Fotografering av barn i sala stadspark

Efter och Leverans

Ingen fotografering är den andre lik och jag lägger ner mycket kärlek och ömhet i dina bilder. 

Efter ungefär 5 dagar får du ett urval med de bästa bilderna där du kan välja ut dina favoriter. Här berättar du även vilken bild du vill ha förstorad. Önskar du köpa till fler bilder kan ni göra detta för 250:-/st eller bildpaket. 

Jag kan även erbjuda  utskrifter på Fine Art-papper i samband med din leverans. Samtliga bilder levereras via ett webbgalleri i två olika upplösningar, en för webbanvändning och en för utskrift och framkallning. Du får även en helt egen app med dina bilder som du kan dela med familj och vänner. 

Familjefotografing i sala

Fundereringar:

Du bokar via det formulär som finns längst ner på sidan eller kontaktar mig via kontaktformuläret.

Vid oväder som regn mm så bokar vi om till ett annat datum.

Skulle du/ni var sjuka eller jag så bokar vi om till annat datum.  Och med tanke på Corona så bokar vi även om vid minsta symptom på det för allas säkerhet. Gäller även mig som fotograf.

Det är helt naturligt att vissa barn har myror i brallan 😍 och det är precis som det ska vara . Vi tar det i deras takt och jag lär känna dom  lite före fotograferingen.  Så tänk inte på det för det kan få motsatt effekt. Är mamma/pappa lugn så brukar de slappna av bättre. 

Klädsel är valfritt efter smak och tycke, det är viktigt för mig att ni känner er bekväma. Bra att  tänka på  att stora mönster kan bli rörigt i bilden. Klä er gärna i liknande toner för att få en fin harmoni i bilden. Toner som kameran gillar är dova färger. Beige, rosa, blå, grön. Men trivs du i svart då kör på det. Bekväma är det viktigaste

Ni betalar en bokningsavgift i samband med bokning på 25 % av totalbeloppet och det garanterar er tid.  Därefter betalar ni resterande belopp efter fotograferingen i samband med bildleverans. Betalningen sker mot faktura via Frilans finans som levereras till e-post. Betalningsvillkoren är vanligtvis 30 dagar.

Jag fotograferar i ett format som heter RAW för att behålla all fil information och RAW filer måste man ha speciellt program för att kunna se. Det betyder att jag måste framkalla bilderna i datorn (som negativen förr) göra lite små justeringar. Så bilderna leveras ca 1 till 2 veckor. 

Det är helt naturligt att vissa barn har myror i brallan 😍 och det är precis som det ska vara . Vi tar det i deras takt och jag lär känna dom  lite före fotograferingen.  Så tänk inte på det för det kan få motsatt effekt. Är mamma/pappa lugn så brukar de slappna av bättre. 

Klädsel är valfritt efter smak och tycke, det är viktigt för mig att ni känner er bekväma. Bra att  tänka på  att stora mönster kan bli rörigt i bilden. Klä er gärna i liknande toner för att få en fin harmoni i bilden. Toner som kameran gillar är dova färger. Beige, rosa, blå, grön. Men trivs du i svart då kör på det. Bekväma är det viktigaste

Ni betalar en bokningsavgift i samband med bokning på 25 % av totalbeloppet och det garanterar er tid.  Därefter betalar ni resterande belopp efter fotograferingen i samband med bildleverans. Betalningen sker mot faktura via Frilans finans som levereras till e-post. Betalningsvillkoren är vanligtvis 30 dagar.

Vad kostar det?

Jag har valt att dela upp så du endast betalar för vad du vill ha.  Vissa vill endast ha digitala bilder och andra vill ha förstoring mm. Valet är helt ditt. 

Det här ingår i din fotografering:

Mail eller telefonkontakt om dina önskemål

Välkomstguide

Körning till fotoplats

Ca 1 till 2 timmars fotografering

Persoligt webbgalleri med de bästa bilderna för urval

App till galleriet med de valda bilderna i 6 mån

Fri ombokning oavsett anledning

Noga redigering när av alla bilder i mjuka toner

Pris. 995 kr

När vi kommit överens om datum och tid för fotograferingen skickas en bokningsfaktura på 995 kr. Det garanterar ert datum och tid.  Det ingår inga bilder i denna avgit

Tillval efter fotograferingen:

Digitala bildpaket:

Högupplösta för förstoring och  utskrift -levereras även för Internet, såsom sociala medier. 

  • Enstaka Digitala bilder 500 kr styck
  • 5 Digitala bilder 2000 kr
  • 10 Digitala bilder 3000 kr
  • Alla Digitala bilder ca 30 st 5000 kr

USB minne:

Ett usb minne i  liten vacker ask med dina bilder. Både högupplösta för utskrift och webbupplösta för Internet och Sociala medier.  
500 kr 

 

Förstoring  på Fine art papper

Max 365
(Tjockt  och exklusivt papper, matt yta)

20 * 30 cm 800  kr
30 * 40 cm 1000 kr

Baryta 310
(Förstklassiska egenskaper. Blank yta.)
20 * 30 cm 800  kr
30 * 40 cm 1000 kr

 

Börja med första steget, ta kontakt:

Ser så fram emot att höra av dig/er och era tankar om en fotografering hos mig!

Är jag den rätta för dig/er?
Jag rekommenderar dig att ta en första kontakt för att ta reda på om vi passar ihop. Det är så otroligt viktigt för slutresultatet. 

Det är  inte bindande att fylla i formuläret, Jag återkopplar inom 48 timmar. 

Senaste på Instagram