Hundfotografering på landet

Får hunden vara med vid fotograferingen?

Våra fyrbenta vänner tillhör ju familjen så självklart får de vara med vid fotograferingen, fattas bara 🐶 Sen är det jui precis som med barn, att inte komma hungriga och trötta. Ibland kan även hundar behöva rasa av sig lite  och även upptäcka/nosa runt lite på platsen där vi möts och det är såklart helt ok. Hur hundar bemöter främlingar är ju lite olika men jag kommer inte “tränga” mig på utan  låter hunden spana in mig och se vad jag är för filur. 

 

En hund-matte fotografering:

Ulrica hörde av sig till mig och ville gärna ha bilder på sig och hennes hund Gunnar.  Ulricka ville gärna ha bilder på dom hemma hos henne så vi bestämde att så får det bli.

Det visa sig att Ulrica bor väldigt fint och idylliskt på landet och efter att ha pratat lite samtidigt som Gunnar fick lära känna mig lite så körde vi igång.

Jag hade en supertrevlig stund med dessa två och vi avslutade fotograferingen men en go fika som Ulrica bjöd på.