Får husdjuren vara med vid fotograferingen?

Våra fyrbenta vänner tillhör ju familjen så självklart får de vara med vid fotograferingen. Skulle det nu vara så att du vill ha med din hund tex så lägger jag lite tid först till att din hund får spana in mig och komma på att jag inte är så farlig , om du har en lite försiktig hund.

Bilden här nedan är på Ronja, Olov och deras lilla dotter Lilly. De bor på en gård med en massa djur. Och Ronja ville så gärna ha med deras kor på bild. Såklart var det helt ok och det var superroligt. Jag är inte rädd för kor men har lite respekt så närmade mig försiktigt. Så Yeeees, jag tycker det är superkul med fyrbenta familjevänne.

Lite tips kan vara att de fyrbenta är mätta, kissade och utvilade så flyter det på lite lättare 🙂

Familjefotografering i koghage runt Sala

Lämna ett svar