Gravidfotograf i Sala

Finns inget vackrare

Just nu går du igenom det häftigaste jag vet. Du bär på en liten människa. Visst är det otroligt att en kvinnokropp kan bära en liten människa som börjar pytteliten för att sen bli en fulländad liten människa. 

En graviditet är nåt som ska förevigas som minne genom bilder. Bilder du eller ni kan titta på och sen visa kommande generationer. 

Jag fotograferar dig och din växande mage ute i det naturliga ljuset. Jag ger dig lite tips om poser och du behöver inte tänka på annat än att du bara just då är på väg att föreviga din mage. 

Jag rekommenderar att man tar gravid foton mellan v 28 och v 35 beroende på hur din mage har växt. 

När den lilla kommit till världen så bleknar minnena till en början på hur det var under graviditetetn. Man får fullt fokus på den lille och allt som hör till när man får en liten bebis.

När allt lugnat sig och ni har kommit in i rutiner så kanske du börjar tänka på graviditeten. Då är det fint att kunna ta fram bilder och titta på. Sen när den lille blir större så kan ni titta tillsammans. Och bilderna blir även ett minne för barnet då åren går. 

Jag själv har bara bilder på mig när jag var gravid i stora tröjor och röriga bakgrunder. Jag ser mest ganska trött ut 🙂 Idag önskar jag att jag tagit mig tid att få min mage fotograferad i någon vacker omgivning. Hade varit roligt att dela de minnena med mina barn och bilder som de i sin tur kan visa sina barn.

 

Avslappnat

Jag har full förståelse för att din kropp just nu bär på ett barn och allt vad det innebär. Kanske känner du dig trött och håglös då graviditeten tar så mycket kraft att du tvekar på detta att föreviga din mage på bild. Lugn bara. Vi kommer ta det i din takt och jag kommer leda dig igenom. Skulle det vara så att du dagen för fotograferingen inte känner dig pigg. Du kanske har ont eller bara allmänt trött och vill helst bara gå omkring i mjukisar och sockor hemma så bokar vi om utan extra kostnader. 

Jag strävar efter att fotograferingen ska bli en stund då du får känna dig fin fast du kanske känner dig orörlig och klumpig. Jag strävar också efter att du ska må bra denna stund.

Vad skiljer mig från andra fotografer kanske du undrar?

Det kan ju jag egentligen inte svara på, däremot kan jag svara på hur jag är som fotograf.

Det jag fått höra är att jag är ödmjuk, trevlig och lätt att ha att göra med. Och det kanske stämmer. Får jag beskriva mig själv som fotograf skulle jag säga så här:

Hos mig får du vara som du är. Finns inget rätt eller fel. Jag som fotograf vill att du ska känna igen dig då du ser bilderna. Att det är du och ingen annan. Jag kan vara klumpig och snubbla. Jag babblar ibland lite mycket kanske och jag servar dig från att bära din jacka till att se till att du sitter bekvämt vid såna foton. Jag är lyhörd efter dina önskemål och jag leder dig om du känner dig lite osäker. 

För mig är det viktigt att du inte klär dig i nåt som du inte vill. De flesta gravid bilder är ofta mjuka skira bilder med vackra klänningar men det säger inte att det är så det ska vara. Vill du hellre klä dig i svart med tuffare look och kanske även vid nåt kargare ställe så är det helt ok. Finns inget rätt eller fel.

Jag hoppas du nu känner att du kanske kan ana hur jag är som fotograf. 

 

Bokningsförfrågan

Skicka in er förfrågan så tidigt som möjligt för större chans att få en tid. Jag tar emot max 2 fotograferingar per månad då jag lägger ner mycket tid både före och efter en fotografering. 

Vänligen fyll i formuläret längst ner på sidan så kommer jag kontakta dig inom 2 dgr om tillgängliga tider.

Lämplig vecka är mellan v25 och v35

Idag fotograferar jag endast utomhus.

Bokning

Yah! Vad roligt. Nu har vi bokat tiden för fotograferingen och vid bokning betalar du 25 % i bokningsavgift som garanterar din bokning och  sen dras av på slutfakturan som sker i samband med leverans av dina bilder.

 I samband med er bokning kommer jag skicka avtalet till dig på mail som du kan läsa igenom i lugn och ro. När vi möts så har jag med mig ett varsit som vi skriver på.

Inom 14 dgr har du rätt att ångra din bokning och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande. 

Du har alltid kostnadsfri ombokning vid sjukdom . 

Fotograferingen

Vi fotograferar utomhus vid något ställe du valt. Jag kan även komma med förslag.

Tiden som går åt beror på vilken slags fotografering jag ska göra men nånstans mellan 1-2 timmar. 

Jag kommer se till att det blir en bekväm stund och jag är ganska babblig och då brukar det kännas lättare att slappna av.

Skulle vädrets makter vara emot oss eller något annat som gör att vi inte fotografera den dagen så bokar vi om. 

Efter och leverans

Efter fotograferingen sorterar jag bort de foton där du blinkar mm.  Det tar ca 1-2 v  innan det är klart då jag lägger mycket tid och kärlek  på redigering och vill att de ska bli så bra som möjligt. Jag kommer att välja de  bästa och ladda upp i ett privat galleri genom en länk ni får av mig.

 Ni kommer få all info i mail från mig. I samband med leverans av bilder så skickar jag slutfakturan där bokningsavgiften så klart är avdragen. Önskar ni svartvita foton så hojta till så fixar jag det. 

GOLDEN HOUR

Du kanske har hör om det här med Golden Hour (Gyllene timmen) . Golden hour är det ljus som finns ca 1 timme innan solnedgång och ca 1 timme efter soluppgång. Ljuset då är amazing och ger bilder det där lilla extra och gör så hela bilden får en wow känsla. Golden hour inträffar olika tidpunkter beroende på var man befinner sig i landet och vilken årstid det är.  Det är mycket värt att fotografera under Golden hour men jag förstår att det kan vara svårt att få till om det är små barn med i bilden mm.

leilasfoto_familjefotografering_gravidfotografering_sala_aug2021_webb_94

Lån av klänning

Idags läget har jag fem olika klänningar om man kan välja med. Klicka på knappen för lite info och bilder. Är du nyfiken på hur de ser ut så bara hojta till 🙂 

Onödiga  fakta om mig

Trivs i fritidskläder 81%
Morgontrött 70%
Naturälskare 100%
Kaviar hatare 100%
Vill växa på längden 79%
Åldersnoja 29%

Lite om mig 

Jag är en glad och avslappnad person enligt andra(ej familjen😜) Lugn har jag hört ofta att jag är men där vet jag inte om mina barn håller med. Ofta mer introvert än extrovert vilket många inte tror men de som känner mig bra håller nog med. Allt beror på var jag befinner mig just där och då. 

Jag månar väldigt mycket om andra och ofta tänker jag lite för lite på mig själv och tror att där kan många känna igen sig. 

Jag har alltid älskat att fotografera men började ca 2018 att utveckla mig mer, intressera och lära mig mer om allt inom fotograferingen, från att planera till att slutredigera foton för leverans.

Till vardags arbetar jag som undersköterska och det trivs jag jättebra med. Älskar att omvårda människor. Jag är både mamma, mormor, bonusmamma, bonusfarmor, fru, vän, syster och min fritid handlar om fotografering och min familj.

Din investering

🤍 CA 1 TIMMES FOTOGRAFEIRNG

🤍 PERSOLIGT WEBBGALLERI FÖR URVAL 

🤍 6 HÖGUPPLÖSTA FOTON   FÖR UTSKRIFT 

 🤍6 FOTON I LÅGUPPLÖST FORMAT FÖR WEBBEN (SOCIALA  MEDIER MM)

PRIS 2000 KR 

Tillval

    Önskar ni köpa till fler bilder:

🤍 Enstaka bilder 200 kr/styck

🤍 Bildpaket 5 extra bilder 900 kr (180 kr styck)

🤍 Bildpaket 10 extra bilder 1600 kr (160 kr styck)

🤍 Alla bilder ca 30 st 4000 kr 

🤍Usb minne i vacker lite ask 500 kr

USB minne

Ett usb minne i  liten vacker ask med dina bilder 
500 kr 

Förstoring
Print på Fine art papper

Max 365
(Tjockt  och exklusivt papper) Med en museum kvalité på en slät yta och lätt gräng. Djup svärta, enastående bildskärpa och stor färgrymd. Lämplig för utskrifter med bevarande av detaljer, färgfotografi och s/v porträtt. 100% bomull och utan optiskt vitmedel)

30 * 40 cm 1000 kr 

Baryta 310
Ett utmärkt val med förstklassiska egenskaper. Blank yta och bestruket med äkta baryta. Halvmattpapper med fin struktur. 100% alfa-cellulosa och helt syrafritt.
30 * 40 cm 1000 kr 

 

 

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER SEPT/FULLBOKAT
100%
TILLGÄNGLIGA TIDER OKT/NOV
3 tider kvar 35%