Gravidfotograf i Sala

Först vill jag gratulera dig till din graviditet. Stort grattis 🤍 Just nu bär du ett extra hjärta i din kropp och det är ju något såååå stort. En graviditet kan vara efterlängtad, planerad eller komma plötsligt. Det är en gåva. Jag är själv mamma till tre och två var planerade och den sista kom plötsligt och var inte riktigt planderad.

När jag väntade barn så var det inte så vanligt med gravidfotograferingar och det kan jag tycka är lite tråkigt idag då jag knappt har några bilder på mina gravidmagar. Bara bilder där jag ser trött ut i mjukisar typ.

Byt ut soffan mot naturen, mjukisarna mot nån vacker mammaklänning/dress för en eftermiddag. Byt ut känslan av att känna sig allt annat än vacker mot att faktiskt få känna sig vacker och sedd.
.Vi hänger en stund, vi skrattar och medans passar jag på att ta superbilder på dig och din mage.
Och såklart får du ta med dig fler stjärnor som också vill vara med på bild.

gravidfotografering_sala-leilasfoto18

Nu blev jag nyfiken, vill veta mer..

Beroende på hur din mage växer så brukar nånstans mellan v 25 och 35 fungera bra. 

Då man ibland inte riktigt är i form då man är gravid . Man är trött, känner sig klumpig mm så tar vi fotograferingen i din takt. 

Vi pausar, tar nåt att dricka och kanske småpratar vi en stund lite då och då. 

 

Fina Ord

Matilda Lindén
Matilda Lindén
Läs mer
Leila var väldigt lättsam, trevlig och fick en att slappna av under fotograferingen, speciellt för en som är väldigt stel och obekväm framför kameran - vilket jag är tacksam för! Bilderna blev superfina och vi är otroligt nöjda över resultatet!
Ulrica Cajander
Ulrica Cajander
Läs mer
Leila kom till mitt egna hem och det kunde inte bli bättre. Uppskattade att hon kom hem till mig. Bilderna blir ännu mer personlig då också. Leila var mycket engagerad och lyssnade på vilka förslag jag hade. Hela fotograferingen kände jag mig bekväm tack vare henne. Helt fantastisk fotograf!
Cina K
Cina K
Läs mer
Måste säga att jag var så enormt nervös inför vår träff. Tänk om det inte funkade alls och tänk om jag kände mig stel och nervös. Att jag inte skulle våga ”posera” framför kameran. Men så snart jag mötte Leila kände jag att det skulle bli en bra stund tillsammans med henne. Leila är lugn, trevlig och får en att slappna av då hon hela tiden vägleder mig. Samtidigt pratar på ett sätt som gör att man glömmer tid och rum för en stund. Jag kände mig så trygg med henne under hela fotograferingen. När sedan bilderna kom med Mail i ett personligt webbgalleri blev jag supernöjd ! Så glad att jag vågade genomföra en fotografering med Leila!
Ronja Olofsson
Ronja Olofsson
Läs mer
Leila är fantastiskt fotograf. Hon är den där roliga tanten för barnen och den som får oss andra trygga när vi står framför kameran. Ett öga för detaljer har hon också, hon kan få vem som helst att se ut som en riktig modell. Jag rekommenderar henne alla dagar i veckan.
Maja Liljeberg
Maja Liljeberg
Läs mer
Mycket trevlig fotografering. Jag är jättenöjd med de vackra och romantiska bilderna på mig och min fästman. Leila var väldigt trevlig och hjälpsam
Föregående
Nästa
klara_leilasfoto_15_webb
Gravidfotografering i haga parken
gravidfotografering.sala
gravidfotorgrafering
Gravidfotografering i hästhage
Gravidfotografering i hästhage

Lediga tider för fotografering

En första kontakt är inte bindande, utan just bara en första kontakt för att se om vi passar varandra.
FEBRUARI
1 Bokning
MARS
2 bokningar
APRIL
2 bokningar

just nu ingår dessutom:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Bokar du en fotografering innan sista januari för året 2023 så ingår det en Fine Art print av valfri bild i storleken 20 * 30 cm.

 Fine Art Print är en framkallning på extra hållbart papper och beständigt bläck  för lång hållbarhet och  kvalité

Kom ihåg. . En första kontakt är inte bindande, utan just bara en kontakt för att se om vi passar varandra 🙂

Bild på Leilas foto

Senaste på Instagram