Gravidfotograf i Sala

Först vill jag gratulera dig till din graviditet. Stort grattis 🤍 Just nu bär du ett extra hjärta i din kropp och det är ju något såååå stort. En graviditet kan vara efterlängtad, planerad eller komma plötsligt. Det är en gåva. Jag är själv mamma till tre och två var planerade och den sista bara dök upp 🙂 .

När jag väntade barn så var det inte så vanligt med gravidfotograferingar och det kan jag tycka är lite tråkigt idag, då jag knappt har några bilder på mina gravidmagar. Bara bilder där jag ser trött ut i mjukisar typ. Helt ok det med, men det hade ju kanske varit roligt att fått känna sig vackrare när man ser tillbaka.


Byt ut soffan mot naturen, mjukisarna mot nån vacker mammaklänning/dress/favoritkläder för en eftermiddag.
Byt ut känslan av att känna sig allt annat än vacker mot att faktiskt få känna sig vacker och sedd.

Vi hänger en stund, vi skrattar och medans passar jag på att ta superbilder på dig.

Och såklart får du ta med dig fler stjärnor som också vill vara med på bild.

gravidfotografering_sala-leilasfoto18

Nu blev jag nyfiken, vill veta mer..

Beroende på hur din mage växer så brukar nånstans mellan v 25 och 35 fungera bra. 

Då man ibland inte riktigt är i form då man är gravid . Man är trött, känner sig klumpig mm så tar vi fotograferingen i din takt. Och såklart bokar vi om fotograferingen om du inte har någon bra dag <3

Vi pausar, tar nåt att dricka och kanske småpratar vi en stund lite då och då. 

Gravidfotografering i Sala
familjefotografering_barnfotografering_vastmanland_leilasfoto11

”Jag som inte är helt bekväm med att stå framför en kamera kände vid första kontakten med Leila att det skulle gå hur bra som helst! Otroligt fina bilder, fantastiskt fint bemötande mot både mig och min dotter, ser verkligen fram emot att få ta fler fina bilder tillsammans med henne”

//Emelie Blom

Gravidfotografering
klara_leilasfoto_15_webb
Gravidfotografering i haga parken
gravidfotografering.sala
gravidfotorgrafering

VAnliga frågor

Vanligt är att man gör det runt vecka 30-35 men det är inviduellt såklart. Det beror också på hur din mage växer och hur du mår

I dagsläget fotograferar jag endast utomhus. Kom gärna med önskemål om vad du tänkt dig eller om du har någon plats som betyder mycket osv. Jag kan också välja plats om det känns bättre, jag har lite olika favoritplatser. 

För det finast ljuset som ger de finaste färgerna så är det ca 1 timme före soluppgång och innan nedgång som är bäst. Lite svårt då solen går upp tidigt och ned sent men vi kommer överens om en tid som passar dig. Blir fina bilder även om det inte är Golden hour som det kallas såklart 🙂 

Absolut och även eventuella  syskon. Det är helt upp till dig. 

Så känner de flesta framför kameran. Även jag. Jag kommer vägleda dig och guida dig igenom och då jag är ganska babblig så är jag säker på att det pirriga kommer släppa rätt snabbt. 

När vi bokat ett datum så skickas en faktura ut på 500 kr som garanterar dig ditt datum. Den ska vara betald 14 dgr innan fotograferingen och den dras sedan av på slutfakturan som skickas ut då du fått dina digitala bilder och ev förstoring. Betalningsdatum är 30 dgr. 

Gravidfotografering i hästhage
Gravidfotografering i hästhage

Vad kostar det?

Detta ingår i alla paketen:

Det finns lite olika paket att välja mellan. Från 3000 kr. Plus lite olika produkter, såsom förstoring mm. Fullständig prislista fås vid bokning eller via mail. 

Bildpaket:

Brons:

5 Högupplösta digitala bilder  för utskrift såsom förstoring  som även levereras som skärm anpassade för Internet (sociala medier mm) 
Valda bilder även i svartvitt format.

DITT PRIS: 3000 kr

Silver:

10  Högupplösta digitala bilder  för utskrift såsom förstoring  som även levereras som skärmanpassade för Internet (sociala medier mm) 
Valda bilder även i svartvitt format.

DITT PRIS: 4500 kr

Guld:

15  Högupplösta digitala bilder  för utskrift såsom förstoring  som även levereras som skärm anpassade för Internet (sociala medier mm) 
Valda bilder även i svartvitt format.

Plus en förstoring i Fine Art utskrift 30*40 cm. 

DITT PRIS: 7000 kr

Önskar ni fler bilder går det givetvis att beställa enskilda extra bilder utöver grundpaketet

Erbjuder även förstoring i Fine art, canvas och usb minne. mer om produkter fås vid bokad tid.

Vid frågor och funderingar eller om du känner dig redo att boka så kontakta mig via formuläret. Inom 48 h kommer svaret i din mailbox. Ibland hamnar jag i skräpposten så slå ett öga där ifall jag inte dykt upp.

leilas foto