Hemlighuset

Vi hade lagt till vid en ö i Mälaren. Jag, mannen och Herr Nikon. Jag älskar att utforska nya platser så jag brukar vara först av mannen och mig att hoppa av båten och bege mig på lite sightseein.

Denna gång hade vi lagt till vid en naturhamn. Lite enklare att lägga till vid brygga än att ankra upp vid en ö. Ofta får man leta var man kan lägga till, leta efter sten i vattnet. Sen brukar jag hoppa i land medans mannen kastar ankare. Kan ju tala om att jag ofta blir blöt såna gånger då jag ofta måste plumsa i vattnet innan jag kan ta mig upp på land.

I allafall så skulle jag kika runt på ön men först skulle jag besöka Hemlighuset som jag visste fanns på denna ö. Vilket lyx va? Inte ofta vi lägger till där det finns utedass. När jag trampade iväg för att leta efter dasset då var det ganska gråmulet. Men mitt i den slingrande stigen så lös några solstrålar in och landade precis på en blomma till vänster från mig. Det var som att jag skulle se just den för att jag skulle fota det lilla livet. Såklart hade jag Herr Nikon på axeln och sköt av några foton.

Här ser ni resultatet från min vandring mot Hemlighuset.

Leila Almqvist – Leilas foto – Fotograf Sverige-Sala

Lämna ett svar

Leila Almqvist

Här på min sida "Min fotoresa" lägger jag upp bilder och skriver lite text till.
Kategorier