Jag och blixt

Nu när mörkret har lagt sig så tänkte jag att nu ska jag ta tag i hur min blixt fungerar. Jag köpte en Godox 860V för snart två år sen. Har väl gjort några tappra försök att förstå mig på hur man ska göra, tänka och vad man behöver. Och nu har jag införskaffat en softbox, om det nu heter det 🙂

Oj så jag tragglat med detta slave och master. Jag tycker att jag är ganska duktig på teknik men detta var svårt. Jag har tittat på Youtube, Moderskeppet. se mm .  Jag köpte även en trigger för tydligen måste jag ha en sån på kameran för att det ska funka. Men till slut så pratade kameran och blixten med varandra. Nu törs jag inte röra nåt för då blir det väl helt åt skogen igen. Är det bara mig som det krånglar för eller finns det fler goa fotografer som jag 🙂

Lämna ett svar

Leila Almqvist

Här på min sida "Min fotoresa" lägger jag upp bilder och skriver lite text till.
Kategorier