Min första

Så har jag då varit på min första Foto workshop genom GHM. Den skulle hållas i Hagaparken i Sthlm så jag bestämde mig för att övernatt hos min vän Helen i Hallonbergen. Så kom då söndagen och jag skulle bege mig till Hagaparken. Har så snäll vän så hon följde med mig då jag är urusel på att hitta bland alla bussar, pendeltåg och tunnelbana.

När vi gick av bussen strax utanför Hagaparken började det spöregna. Jag skojar inte, det verkligen spööööö regna. Hittade på Templet där vi skulle samlas. Min goa vän gick iväg för att vänta på mig och läsa bok. Hon var dyngsur efter regnet och jag ville hon skulle åka hem och sen guida mig via telefon hur jag skulle ta mig därifrån men hon är envis 🙂

Efter alla samlats så delades vi in i grupper. Sen fick vi sju minuter på oss vid varje station. Vi fotograferade ett brudpar , både i Templet och i naturen. Sen även en gravid tjej, även hon på samma platser som brudparet.

Jag kände lite stress och press innan allt började men sen så klev jag in i mig själv och  började fotografera. Jag är inte van att fota okända och bland massa okända människor men det gick galant.

Lycklig mötte jag min vän och vi tog bussen tillbaka till Hallonbergen. Kameran var full laddad med bilder och jag kände ett lyckorus. Jag lärde mig massor och jag kommer definitiv gå på flera workshops. Här är ett urval av de bilder jag tog.

Lämna ett svar

Leila Almqvist

Här på min sida "Min fotoresa" lägger jag upp bilder och skriver lite text till.
Kategorier