leilasfoto2023

Det här är jag

Här är alltså jag, Leila. Det är jag som driver Leilas foto.

Jag är fru,  mamma åt 3, bonusmamma åt 2 och är  mormor/bonusfarmor.  

Jag började för ca  20 år sen att skapa saker i ett program som hette Paintshop och började även koda hemsidor och i samma veva fick jag upp ögonen för fotografering. Jag utforskade allt från närbild på kryp till landskap. 

Sen fick jag upp ögonen för porträttfotografering 2018.
Ooolala, det är ju det jag ska ägna mig åt resten av mitt liv. Att möta människor och hjälpa dom att faktiskt våga ta steget att boka en fotografering och skapa bilder de kan njuta av i generationer. 
Vilken energiboooost!

Jag hade hittat min grej!!! Det jag faktiskt är bra på och som jag aldrig någonsin kommer sluta med  🤍

 

3 Snabba om mig

– Kan sitta på en stubbe i skogen alldeles allena, länge länge. Njuta av tystnaden i vår annars     bullriga värld. Ta in nuet, andas och bara vara

-För mig är meningen med ”Vi föds med två öron men bara en mun” så viktig. Att lyssna på andra människor.

-Jag värnar om min familj och de som står mig nära. I all stress som vi lever i försöker jag hitta tid att njuta av tiden vi fått på Moder Jord tillsammans med de jag älskar. 

leilas foto

Att boka en fotografering hos  mig innebär att det enda du behöver tänka på är att ta dig till platsen vi bestämt.   Jag lyssnar på dina önskemål,  jag leder dig igenom hela fotograferingen och jag får dig att känna dig trygg

Jag är en stor naturälskare och för mig så ljuset, det naturliga ljuset vi har, helt oslagbar då det gäller att fotografera porträtt. 

Bokar du mig som fotograf kan du förvänta dig varma och mjuka toner med natur som inslag. Jag kommer få dig att slappna av  och låta mig leda dig och vips så var det läskiga gjort och du kan se fram emot fina bilder som du kan njuta av i många långa år. 

Tveka inte att kontakta mig vid funderingar! En första kontakt är inte bindande utan just bara en första kontakt. Du kan ha funderingar på pris, hur det går till eller någon annan fråga? 

Vilken inriktning är du nyfiken på?