Jag heter Leila Almqvist. Bor i Sala. Född 1966 på Västerås BB

Jag är gift med Joacim och jag har 3 barn, 2 bonusbarn, 1 barnbarn och 2 bonusbarnbarn. Bor i Sala sen många år men innan jag fick barn flyttade jag runt mycket i landet. 

Jag arbetar inom vården, vilket jag älskar och trivs. Jag ser mig själv som en ganska snäll person och har inte långt till skratt. Kan vara en riktig babbelmaja. Trivs i skogen och umgås gärna med en vän eller två.  Kan tycka att stora tillställningar med en massa människor är jobbigt och rörigt.

Jag äger ingen festblåsa men däremot massor av fritidskläder. 

När jag började fotografera för många år sen så fotograferade jag allt. Ett tag var jag inne på närbildsfoto vilket sen blev landskapsfoto och även lite porträttfoto. Det tog mig ett tag att hitta min grej inom foto men till slut så landade det på porträttfoto. 

Porträttfoto handlar inte bara om att fånga någon på bild för mig utan att fånga människan framför kameran. Att få med en känsla. För mig är det viktigaste att den/de jag fotograferar får känslan att jag fångat just dom. 

Jag fotograferar även djur. Både utan och med sin ägare. Även där så vill jag fånga personligheterna men även bandet som knyter dom samman. 

Jag älskar även att leka i Photoshop och göra fotomanipulation.  Att sätta ihop olika foton och skapa ett helt annat. Fantasibilder

Tycker du om mina bilder och vill boka mig för en fotografering så kan du göra det under sidan BOKA

 Jag fakturerar via Frilans Finans.

Fotograf Leila Almqvist – Leilas foto tele: 073 8952995