Porträttfotografering i Västmanland

Bröllopsfotografering med Tilde och Stefan med två hundar

Men hallå där. Superkul att du kika in här hos mig. Du kanske bara surfar runt och hamna här. Men det kan ju även vara så att du går i tankarna att anlita en fotograf för lite porträtt.

 Hur det än är så är du hjärtligt välkommen. 

Parfotografering i stadspark

”Mycket trevlig fotografering. Jag är jättenöjd med de vackra och romantiska bilderna på mig och min fästman. Leila var väldigt trevlig och hjälpsam”

// Maja

Parfotografering i Västerås

Vill du föreviga din kärlek till din partner?

Vill du få fina bilder på din fyrbenta vän, kanske tillsammans med dig?

Eller så kanske du vill unna dig själv en riktigt egoboost och ta bilder på dig själv, få vara i centrum för en stund. Kanske profilbilder till Internet?

Eller så har du en idé om en bild med lite mer fantasiinslag. Jag är med på det mesta , bara jag slipper klättra i berg.

Vad du än har tänkt för slags fotografering så kontakta mig så fixar vi det

Vågar jag?

Oavsett anledning till att du vill boka en fotograf så lovar jag att du kommer känna dig så nöjd efter. Du känner dig nervös och kanske känner du att du aldrig blir bra på bild och det är med poser?

När vi träffas så lovar jag att efter en pyttestund har jag fått dig/er att bli  lite avslappnad. Jag leder dig/er  igenom och du behöver inte tänka på nåt annat än att ta dig till platsen vi bestämt i förväg.

Skulle du kanske ha egna idéer om så är det ju toppen, jag är med på allt  förutom att klättra upp på berg till en otillgänglig plats.

Gravidfotografring och hästfotografering i Sala

Här nedan kan du läsa lite om de vanligaste frågorna. Har du en annan undran, kontakta mig vettja. Antingen via mail eller telefon. 

Du bokar via det formulär som finns längst ner på sidan eller kontaktar mig via telefon.

Vid oväder som regn mm så bokar vi om till ett annat datum. Det kostar inget extra.

Skulle du/ni var sjuka eller jag så bokar vi om till annat datum.  Och med tanke på Corona så bokar vi även om vid minsta symptom på det för allas säkerhet. Gäller även mig som fotograf.

Klädsel är valfritt efter smak och tycke, det är viktigt för mig att ni känner er bekväma. Bra att  tänka på  att stora mönster kan bli rörigt i bilden. Klä er gärna i liknande toner för att få en fin harmoni i bilden. Toner som kameran gillar är dova färger. Beige, rosa, blå, grön. Men trivs du i svart då kör på det. Bekväma är det viktigaste.  I dagsläget har jag endast ett fåtal klänningar att låna ut som passar till gravidfoto bl.a . Kika in i galleriet och se om någon kan passa dig. Länk finns i menyn. 

Lite smådugg kan göra underverk på en bild. Jag har alltid med mig flera paraplyer. Men skulle det regna mer än dugg så bokar vi om. 

De flesta, även jag tycker det är jobbigt att stå framför kameran men jag lovar, du kommer snabbt att känna dig bekvämare. Jag babblar, ber dig gör lite si och så. Så lämna poser till mig, det enda du behöver tänka på är att komma till platsen vi bestämt. 

Det är helt naturligt att vissa barn har myror i brallan 😍 och det är precis som det ska vara . Vi tar det i deras takt och jag lär känna dom  lite före fotograferingen.  Så tänk inte på det för det kan få motsatt effekt. Är mamma/pappa lugn så brukar de slappna av bättre. 

Ni betalar en bokningsavgift i samband med bokning på 25 % av totalbeloppet och det garanterar er tid.  Därefter betalar ni resterande belopp efter fotograferingen i samband med bildleverans. Betalningen sker mot faktura via Frilans finans som levereras till e-post. Betalningsvillkoren är vanligtvis 30 dagar.

Jag fotograferar i ett format som heter Raw. Och det gör jag för att jag vill behålla så mycket information som möjligt i bilden. Det betyder att jag måste ”framkalla” bilderna i ett program.  När jag laddat in alla bilder i datorn så går jag igenom alla, brukar vara flera hundra. Och därefter redigerar jag de bästa bilderna i Photoshop i varma toner. 

Bilderna levereras via ditt personliga webbgalleri där du kan ladda hem bilderna till Usb minne,dator eller telefon mm.  De kommer både som högupplösta, för förstoring och utskrift. Och webbanpassade för Internet. Alla bilder levereras även i svartvitt format. Du kommer få all information via din mail och skulle du tycka det är lite krångligt så tar vi det via telefon såklart. 

När du bekräftat vilka bilder du vill ha (Information om hur det går till får du via mail) så skickas en faktura ut till din mail. Bokningsavgiften är då avdragen.  Fakturan ska betalas inom 30 dgr. När det är gjort får du ett mail om att du nu kan ladda hem bilderna. 

Har du valt förstoring mm så kan det dröja ett par veckor innan den kommer på posten. 

Du har rätt att ångra din bokning senast 14 dagar innan avtalad tid och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.

Porträttfotografering I Västmanland

Vad kostar det?

Din investering:

Detta ingår i alla 3 bild paketen

Porträttfotografering I Västmanland

Du som nöjer dig med det lilla:

5 Högupplösta digitala bilder  för utskrift såsom förstoring  som även levereras som skärm anpassade för Internet (sociala medier mm) 
Valda bilder även i svartvitt format.

DITT PRIS: 3995 kr

För dig som kanske vill ha lite mer än det lilla:

10  Högupplösta digitala bilder  för utskrift såsom förstoring  som även levereras som skärmanpassade för Internet (sociala medier mm) 
Valda bilder även i svartvitt format.

DITT PRIS: 4500 kr

För dig som vill ha det lilla extra:

15  Högupplösta digitala bilder  för utskrift såsom förstoring  som även levereras som skärm anpassade för Internet (sociala medier mm) 
Valda bilder även i svartvitt format.

Plus en förstoring i Fine Art utskrift 30*40 cm. 

DITT PRIS: 5500 kr

Önskar ni fler bilder går det givetvis att beställa enskilda extra bilder utöver grundpaketet

Erbjuder även förstoring i Fine art, canvas och usb minne. mer om produkter fås vid bokad tid.

Bild på Leilas foto

Kanske har du funderingar på hur det går till och även vill se hela prislistan innan du skickar en förfrågan om fotografering?

Skicka mig ett mail på kontakt@leilasfoto.nu så kommer det information  i din inkorg inom 48 timmar. 

Lediga tider för fotografering

Juni
Fulllbokat 100%
Juli
1 Ledig tid
Augusti
2 Tider lediga 100%

Att skicka en förfrågan är inte bindande utan just bara en första kontakt för att se om vi passar varandra, så tveka inte att kontakta mig.