Ska jag våga?

Har gått i tankarna länge nu. Ska jag våga erbjuda mina tjänster som fotograf? Många tankar. Jag älskar allt inom processen, från att planera till det färdiga resultatet.

Från att fotograferat allt utom porträtt till att idag älska att fotografera porträtt. Varför känns detta steg så läskigt? Jag har aldrig tänkt och kommer aldrig att tänka att jag ska leva som fotograf, utan jag vill fortsätta mitt ordinarie arbetet och ha fotografi som en bisyssla i lagom storlek.

Min kamera park idag är ganska bra. Jag har de objektiv jag behöver till porträtt, jag har en ny snabb dator, jag har en dataskärm som jag kalibrerar och jag håller på att bygga upp min hemsida. Jag har även skaffat Frilans finans . Jag har fixat avtalsmallar , Pixiset mm mm . Jag har läst på om utskriftspapper och format. Listan tar aldrig slut.

Men nu har jag bestämt mig. När detta ska ske har jag inte bestämt men det ska ske . Kanske 🤣😍

Lämna ett svar

Leila Almqvist

Här på min sida "Min fotoresa" lägger jag upp bilder och skriver lite text till.
Kategorier