Snälla Malin ställde upp

Att ta porträtt är inte lätt, visst kan man bara skjuta av men för mig tar det bort tjusningen. Jag vill ju lära mig allt och har provat lite porträtt foto, men gått på mina nitar 🙂 Första gången var det i direkt solljus vilket inte blir bra, andra gången hade jag INTE tänkt ut en plan och nu tredje gången hade jag inte räknat med skuggorna men en plan hade jag 🙂 . Tacksam för min vän Malin som står ut med att jag övar på henne. Allt detta med foto tar tid, vilket objektiv, avstånd, skuggor, skärpa, ISO, bländare, slutare, skugga, sol mm mm . Detta är så roligt men den som trodde det var lätt att få perfekta foton att förstora och sätta upp på väggen vill jag bara säga att så enkelt är det inte, i alla fall inte för mig 🙂 Tack Malin för att du står ut med mitt fippel 🙂 .

Lämna ett svar

Leila Almqvist

Här på min sida "Min fotoresa" lägger jag upp bilder och skriver lite text till.
Kategorier