Vår fotografering

familjefotograf-sala

Nu står Våren för dörren. Jippie!

Fåglarna har börjat sjunga, det droppar från taket och solen värmer. 
Nu är våren här och kanske känner du som jag. En liten pirrande känsla. 
Varför inte passa på  att föreviga lite utomhus bilder på dig och din familj i vårens härliga prakt? Eller varför inte på dig och din partner?
 
När så hösten och rusket kommer så kan du och din familj njuta av de bilder ni tog i våras.  Bilder som finns kvar i generationer.
Tiden går så fort och saker förändras. Vi blir äldre och åren kommer aldrig igen. Så detta med minnen är så viktigt. 
Spara dina bilder på ett vackert USB minne, förstora och sätt på väggen. Möjligheterna är många. 
 
"Leila har verkligen fångat de finaste ögonblicken från våran parfotografering. Hon var väldigt lättsam och trevlig vilket gjorde fotograferingen avslappnad och rolig. Nästa gång vi vill fotograferas kommer vi helt klart att gå direkt till Leila!"
Din fotograf i Sala
Maja Liljeberg
Parfotografering
familjefotograf-sala

Naturligt och avslappnat

Mitt mål som fotograf är att man ska känna sig bekväm under fotograferingen. Jag vill fånga just dig på bild, din familj eller kanske med din parter. Vi människor är unika varelser och det är det som är så härligt. 
När det gäller att fånga de små på bild, vilket kan vara en utmaning i sig då det finns mycket energi där så låter jag det ta den tid det tar och anpassar mig efter deras energi.

Hur är då jag som fotograf?

Min inriktning är Par, barn och familj. Det jag får höra av kunder är att jag får de att slappna av och genom att jag babblar ganska mycket så lossnar nervositeten. Min ambition är att det ska vara en trevlig stund och att mina kunder ska känna sig trygga. 
När det gäller de små så har jag lätt för att få kontakt med barn och iom att jag ibland kryper, står på knä och även klättrar så brukar barn ha ganska roligt åt mig och på det viset så blir de inte så vaksamma mot den där ”tanten”
"Tack vare Leila så har hon lyckats fånga ögonblicksbilder tillsammans med mig och min dotter. Fantastisk fotograf med ett professionellt öga som får alla att se bra ut framför kameran. Med den ödmjukheten hon besitter så får hon en att bli lugn och ha kul under fotograferingen. Skulle rekommendera henne alla dagar i veckan."
familjefotograf-sala
Ronja Olofsson
Mamma/barn porträtt

Hur går det då till?

Fotografering av par och kärlekspar
Skicka in er förfrågan så tidigt som möjligt för större chans att få en tid.
Vänligen fyll i formuläret längst ner på sidan så kommer jag kontakta dig inom 2 dgr om tillgängliga tider.
Yah! Vad roligt. Nu har vi bokat tiden för fotograferingen och vid bokning betalar du 25 % i bokningsavgift som garanterar din bokning och  sen dras av på slutfakturan som sker i samband med leverans av dina bilder.
 I samband med er bokning kommer jag skicka avtalet till dig på mail som du kan läsa igenom i lugn och ro. Är det något med avtalet du har fundering på så maila mig 
Inom 14 dgr har du rätt att ångra din bokning och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande. 
Du har alltid kostnadsfri ombokning vid sjukdom. 
Familjen Pettersson
Vi fotograferar utomhus vid något ställe du valt. Jag kan även komma med förslag.
Tiden som går åt beror på vilken slags fotografering jag ska göra men nånstans mellan 1-2 timmar. 
Jag kommer se till att det blir en bekväm stund och jag är ganska babblig och då brukar det kännas lättare att slappna av.
Skulle vädrets makter vara emot oss eller något annat som gör att vi inte fotografera den dagen så bokar vi om. 
Theo och Jason
Efter fotograferingen sorterar jag bort de foton där du blinkar mm.  Det tar ca 1-2 v  innan det är klart då jag lägger mycket tid och kärlek  på redigering och vill att de ska bli så bra som möjligt. 
Jag kommer att välja de  bästa och ladda upp i ett personligt  galleri genom en länk ni får av mig. Ni väljer ut de bilder ni vill köpa och därefter laddar jag upp både högupplösta (Utskrift)  och webbupplösta (Sociala medier)  som ni kan spara ner.  Kanske på ett vackert USB minne.
Väljer ni att förstora någon eller några bilder så väljer ni även de där.
 
Ni kommer få all info i mail från mig.  I samband med leverans av bilder så skickar jag slutfakturan där även  bokningsavgiften så klart är avdragen. Önskar ni svartvita foton så hojta till så fixar jag det. per
"Måste säga att jag var så enormt nervös inför vår träff. Tänk om det inte funkade alls och tänk om jag kände mig stel och nervös. Att jag inte skulle våga ”posera” framför kameran. Men så snart jag mötte Leila kände jag att det skulle bli en bra stund tillsammans med henne. Leila är lugn, trevlig och får en att slappna av då hon hela tiden vägleder mig. Samtidigt pratar på ett sätt som gör att man glömmer tid och rum för en stund. Jag kände mig så trygg med henne under hela fotograferingen. När sedan bilderna kom med Mail i ett personligt webbgalleri blev jag supernöjd ! Så glad att jag vågade genomföra en fotografering med Leila!"
Carina Krantz
Porträtt

VANLIGA FRÅGOR

Du bokar via det formulär som finns längst ner på sidan eller kontaktar mig via kontaktformuläret.

Vid oväder som regn mm så bokar vi om till ett annat datum.

Skulle du/ni var sjuka eller jag så bokar vi om till annat datum.  Och med tanke på Corona så bokar vi även om vid minsta symptom på det för allas säkerhet. Gäller även mig som fotograf.

Jag vet hur det känns för jag känner lika framför kameran.   Därför har jag det i åtanke och gör allt för att det ska bli en avslappnad stund. Jag babblar mycket och det brukar hjälpa. Under en fotografering så stressas det inte utan vi tar allt i din takt. Jag kommer ge lite instruktioner om du känner dig osäker på hur du/ni ska stå mm. 

Jag skickar ett avtal via er mail som ni läser igenom i lugn och ro. Är det funderingar så är det bara att ringa eller maila mig. 

Det är helt naturligt att vissa barn har myror i brallan 😍 och det är precis som det ska vara . Vi tar det i deras takt och jag lär känna dom  lite före fotograferingen.  Så tänk inte på det för det kan få motsatt effekt. Är mamma/pappa lugn så brukar de slappna av bättre. 

Klädsel är valfritt efter smak och tycke, det är viktigt för mig att ni känner er bekväma. Bra att  tänka på  att stora mönster kan bli rörigt i bilden. Klä er gärna i liknande toner för att få en fin harmoni i bilden. Toner som kameran gillar är dova färger. Beige, rosa, blå, grön. Men trivs du i svart då kör på det. Bekväma är det viktigaste

Ni betalar en bokningsavgift i samband med bokning på 25 % av totalbeloppet och det garanterar er tid.  Därefter betalar ni resterande belopp efter fotograferingen i samband med bildleverans. Betalningen sker mot faktura via Frilans finans som levereras till e-post. Betalningsvillkoren är vanligtvis 30 dagar.

Jag fotograferar i ett format som heter RAW för att behålla all fil information och RAW filer måste man ha speciellt program för att kunna se. Det betyder att jag måste framkalla bilderna i datorn (som negativen förr) göra lite små justeringar. Så bilderna leveras ca 1 till 2 veckor. 

"Tusen tack! Vi är supernöjda och tyckte hela upplevelsen var/är super! 10/10🌸"
Cornelia Westerlund
Familje Porträtt

Lite om mig

Jag är en glad och avslappnad person enligt andra (ej familjen😜) Lugn har jag hört ofta att jag är men där vet jag inte om mina barn håller med. Ofta mer introvert än extrovert vilket många inte tror men de som känner mig bra håller nog med. Allt beror på var jag befinner mig just där och då. 

Jag månar väldigt mycket om andra och ofta tänker jag lite för lite på mig själv och tror att där kan många känna igen sig. 

Jag har alltid älskat att fotografera men började ca 2018 att utveckla mig mer, intressera och lära mig mer om allt inom fotograferingen, från att planera till att slutredigera foton för leverans.

Till vardags arbetar jag som undersköterska och det trivs jag jättebra med. Älskar att omvårda människor. Jag är både mamma, mormor, bonusmamma, bonusfarmor, fru, vän, syster och min fritid handlar om fotografering och min familj.

 

Din investering

🤍 CA 1 TIMMES FOTOGRAFEIRNG

🤍 PERSOLIGT WEBBGALLERI FÖR URVAL 

🤍 6 HÖGUPPLÖSTA FOTON   FÖR UTSKRIFT 

 🤍6 FOTON I LÅGUPPLÖST FORMAT FÖR WEBBEN (SOCIALA  MEDIER MM)

PRIS 3800 KR 

Passa på! Bokar du före 30 april ingår 5 extra bilder till ett värde av 1200 kr!

Tillval

    Önskar ni köpa till fler bilder:

🤍 Enstaka bilder 300 kr/styck

🤍 Bildpaket 5 extra bilder 1200 kr (240 kr styck)

🤍 Bildpaket 10 extra bilder 2000 kr (200kr styck)

🤍 Alla bilder ca 30 stycken 5400 kr.

 

USB minne

Ett usb minne i  liten vacker ask med dina bilder. Både högupplösta för utskrift och webbupplösta för Internet och Sociala medier.  
500 kr 

Förstoring
Print på Fine art papper

Max 365
(Tjockt  och exklusivt papper) Med en museum kvalité på en slät yta och lätt gräng. Djup svärta, enastående bildskärpa och stor färgrymd. Lämplig för utskrifter med bevarande av detaljer, färgfotografi och s/v porträtt. 100% bomull och utan optiskt vitmedel)

30 * 40 cm 1000 kr 

Baryta 310
Ett utmärkt val med förstklassiska egenskaper. Blank yta och bestruket med äkta baryta. Halvmattpapper med fin struktur. 100% alfa-cellulosa och helt syrafritt.
30 * 40 cm 1000 kr 

 

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER APRIL/MAJ
APRIL FULLBOKAT / 1 TID KVAR I MAJ 75%
TILLGÄNGLIGA TIDER JUNI/JULI
JUNI FULLBOKAD / 2 TIDER KVAR I JULI 75%